Freecloud Records


Currently under construction, the design for the exterior renovation of the Freecloud building was inspired by some writing provided to us by the client: “Gold Sun, White Light, Blue Sky. While the surrounding Atmosphere is dark, and cold.” Using these words as the inspiration for the design, the building is transformed, prolonging the life of the existing century old structure.

The project also includes the renovation of the second storey with new interior finishes, to create a comfortable environment that will promote the well being of people working and visiting the space. Colour tunable lights are integrated into the interior design, to work with people’s natural circadian rhythm, changing over the course of the day to follow the natural cycle of the sun.

< Back to all Projects